flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Інформація щодо виявлених випадків захворювання на COVID-19 у працівників суду

09 листопада 2020, 13:03

Хортицький районний суд м. Запоріжжя повідомляє про лабораторно підтверджені випадки захворювання на COVID-19 у працівників суду, які наразі перебувають на лікарняному.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, звертаємося до громадян, які є учасниками судових процесів з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін.

Також просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Звертаємо увагу, що вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту (маска чи респіратор), що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових карантинних заходів!

Нагадуємо про альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, іншими заявами, скаргами тощо:

  • засоби підсистеми "Електронний суд": https://id.court.gov.ua/ ;
  • офіційна електронна адреса судуinbox@hr.zp.court.gov.ua ; 
  • поштова адреса:    69076, м. Запоріжжя, пр.Ювілейний, 33 ;
  • СКРИНЬКА, через яку до суду можна подати заяви, клопотання, скарги та інші документи, встановлена на пульті охорони при вході до приміщення суду;

Також здійснити швидкий пошук інформації щодо розгляду конкретної справи учасникам справ та судової практики допоможе офіційна сторінка Хортицького районного суду м. Запоріжжя на Веб-порталі Судової влади України за посиланням https://hr.zp.court.gov.ua/sud0825/. Окрім того, за допомогою сторінки суду усі громадяни та представники ЗМІ можуть слідкувати за актуальними новинами щодо розгляду резонансних судових справ та інформації про діяльність суду на офіційному сайті суду.

З метою забезпечення доступу громадян до правосуддя, Хортицький районний суд м. Запоріжжя також повідомляє, що за телефоном (061) 224-95-73, у період робочого часу (з понеділка по четвер з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.; у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.; перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.) усі бажаючі можуть отримати всю необхідну інформацію, що стосується роботи суду, а учасники судового процесу – отримати інформацію про надходження та рух судових справ.